Föreläsningar och handledning

Föreläsningar och handledning

Önskar ni utökad kunskap eller rådgivning i frågor om psykisk ohälsa?

Arbetar du med barn och familjer och önskar utökad kunskap eller rådgivning i frågor som handlar om psykisk ohälsa eller Neuropsykiatri? Vi kan erbjuda föreläsningar och handledning till skola, elevhälsa och organisationer kopplade till psykisk ohälsa, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller annan skolrelaterad problematik som kan försvåra skolgången för barn och ungdomar.

Samverkan

Vi välkomnar samarbete

Arbetar du inom vården, skolan eller myndighet eller driver också ni privat vårdverksamhet?
Vi på Familjemottagningen välkomnar samverkan och kommer gärna och berättar om oss och vad vi kan erbjuda familjer, unga och vuxna. Vi kan psykoterapi, neuropsykiatri och familjeterapi. 
Attachment-1-4

Vi presenterar gärna vår kompetens

Samarbetspartners

Familjemottagningen har samarbeten med flera skolor, kommuner och företag. Hör gärna av er till oss om ni önskar kontakt med oss. Vi håller gärna föreläsningar, erbjuder handledning eller samverkar kring frågor som rör barn – och ungdomars psykiska hälsa.

Handledning

Föreläsningar

Rådgivning

FLER BERÄTTELSER

Mer om våra föreläsningar och vår mottagning

Du är inte ensam. Här delar vi med oss av vår expertis, vår erfarenhet och hur vi kan hjälpa dig. 

OM OSS

Träffa oss som jobbar på mottagningen

Vi drivs av en önskan att barn, unga och familjer i behov av hjälp ska få god och trygg vård när de behöver det. Därför vill vi ge dig, din partner, din familj och ditt barn ett förtroendefullt bemötande, hopp om att förändring är möljigt och ett samarbete för att börja se att det blir lättare. Vi finns här och kan gå med er en bit på vägen när det känns svårt.

Självklart ses vi först för ett första möte så att du känner dig bekväm med den eller de av oss som hjälper er.

 

DSC00429